De perfecte buitenreclame: neonreclames en LED neonreclames

Neon Reclame

Of het nu gaat om restaurants, cafés, boetieks, kantoren of beauty-spa’s: neonreclames zijn al decennia lang een populair reclamemedium voor buitenreclame voor allerlei soorten bedrijven en niet voor niets – ze zijn een blikvanger en een magneet voor aandacht.

Als u nog op zoek bent naar dat ene ding voor de buitenreclame van uw winkel, dan zijn neonreclames voor buiten de perfecte oplossing voor u. Verhoog de bekendheid van uw bedrijf en trek meer bezoekers naar uw bedrijf.

Kunnen LED-neonreclames buiten worden gebruikt?

Ja, LED-neonreclames kunnen ook buiten worden gebruikt. Als het om buitenreclame gaat, heb je veel mogelijkheden. Een goed ontworpen en opvallende neonreclame kan vaak het verschil betekenen tussen het aantrekken van nieuwe klanten en het naar de achtergrond laten verdwijnen van uw bedrijf. Niet alleen in Las Vegas zijn neonreclames al lang een populaire keuze voor buitenreclame van hotels, nachtclubs en vele andere bedrijven, maar neonreclame voor buiten wint ook aan populariteit in Nederland.

Maar niet alle neonreclames zijn even geschikt voor buitengebruik. Alleen speciale LED-neonborden voor buiten van duurzame en weerbestendige materialen (beschermingsklasse: IP65) zijn bestand tegen weer en wind. Als u op dit kleine detail let bij uw volgende aankoop van neonreclame voor buiten, kan er niet veel misgaan.

Met neonreclames val je niet alleen overdag op, maar vooral ’s nachts. Een mooi vormgegeven etalage of een originele neonreclame zijn vaak de eerste aantrekkingspunten voor uw klanten met uw bedrijf. Uw buitenreclame is daarom een ​​belangrijke hefboom om de nieuwsgierigheid van uw klanten te wekken en uw zichtbaarheid voor nieuwe klanten te vergroten.

Met een LED neon uithangbord voor uw buitenruimte wordt u niet alleen overdag gezien, ook ’s nachts onderscheidt u zich van de massa winkels en gevels. Op een moment van de dag waarop de meeste winkels gesloten zijn, onderscheidt u zich van de massa met een neonreclame die altijd aanstaat.

Als u zich zorgen maakt over de stijgende elektriciteitsprijzen, moet u weten dat LED-neonlampen minder energie verbruiken dan traditionele gloeilampen. Zo kunt u zorgeloos effectief buiten adverteren.

Investeren in LED TL-buizen voor uw bedrijfslogo of een brutale belettering is een kansrijke manier om uw bedrijf altijd in het beste licht te laten schijnen. Neonreclames voor uw buitenreclame bieden effectieve reclame in alle weersomstandigheden. De lichtkwaliteit en helderheid van neon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zichtbaar in alle weersomstandigheden, inclusief mist en regen.

Het menselijk oog wordt van nature aangetrokken door licht, dus een neonreclame is een krachtige manier om uw bedrijf te laten opvallen en op elk moment van de dag succesvol te maken. Als u een klein bedrijf bent dat opvalt, een speciaal evenement of aanbieding heeft, of gewoon wilt weten waar u bent, kunt u alleen profiteren van een LED-neonreclame.

De perfecte buitenreclame: neonreclames en LED neonreclames
Schuiven naar boven