Voordelen van houten horloges

Armbandhorloge

Als bedrijf dat houten horloges verkoopt, weten we dat we in vergelijking met andere horlogematerialen meer unieke opties bieden. Voor iedereen die worstelt met een verjaardags-, vaderdag-, valentijns- of jubileumcadeau, is een houten horloge een uniek cadeau waar de speciale man in je leven dol op zal zijn. Voeg een gravure toe met een aanwezig lettertype of upload een handgeschreven notitie voor een extra speciaal cadeau als geen ander.

Het is gemakkelijk om de schoonheid van een houten horloge meteen te zien, maar er zijn een paar andere dingen die u misschien niet weet met betrekking tot de houten horloges. Er zijn veel redenen om een ​​houten horloge te kopen voor een geliefde of gewoon om jezelf te verwennen. Enkele van deze kenmerken zijn duurzaamheid, comfort, unieke uitstraling, prijs en meer.

Milieuvriendelijk

Houten horloges zijn duurzamer dan elk ander horloge, wat betekent dat je ’s nachts rustig kunt slapen, wetende dat je een horloge hebt gekozen dat bij het maken van het horloge de aarde niet schaadt. Onthoud dat hout een hernieuwbare hulpbron is en dat elk horloge is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Dit betekent dat voor elke boom die wordt gebruikt om onze houtproducten te maken, een andere boom op zijn plaats wordt geplant.

Maatschappelijk verantwoord

Zoals eerder vermeld, ondersteunt elke aankoop die u bij Havern doet One tree Planted, waardoor elke aankoop sociaal verantwoord en duurzaam is. We zijn trotse partners van One Tree Planted, een non-profitorganisatie die zich inzet voor herbebossingsinspanningen over de hele wereld, en de Verenigde Staten, en helpt en herstelt lokale gemeenschappen die zijn getroffen door natuurrampen en overontwikkeling.

Comfortabel en lichtgewicht

Er is niets erger dan een horloge dat aanvoelt alsof het je arm letterlijk de hele dag naar beneden drukt. Het beste van onze houten horloges is dat ze licht van gewicht zijn, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn bij elke gelegenheid. Geweldig voor activiteit, werk en vrije tijd, deze horloges zijn zo comfortabel dat je misschien vergeet dat je er zelfs een draagt. Een uit duizenden Omdat elk houten horloge is gemaakt van natuurlijke materialen, zijn er geen twee hetzelfde. Afhankelijk van het type houten horloge dat je kiest om te kopen, zal elke stijl variëren in nerfpatroon en kleur.

Voordelen van houten horloges
Schuiven naar boven