Wat is Ethereum?

Bitcoin

Ethereum is in 2015 opgericht door een Russisch-Canadese ontwikkelaar genaamd Vitalik Buterin. Het is een blockchain-protocol waarmee mensen van over de hele wereld geld kunnen verzenden en ontvangen zonder tussenkomst van een derde partij. In tegenstelling tot Bitcoin kan Ethereum echter veel meer doen dan alleen financiële transacties. Het was het eerste blockchain-project dat ooit gebruikmaakte van wat bekend staat als slimme contracttechnologie. Een smart contract is een code waarmee mensen een overeenkomst kunnen aangaan zonder dat er een tussenpersoon nodig is.

Zodra aan bepaalde voorwaarden is voldaan, kan het slimme contract automatisch geld van de ene persoon naar de andere verplaatsen. Net als bij slimme contracten is elke transactie die ooit op het Ethereum-systeem heeft plaatsgevonden, beschikbaar op de openbare blockchain, waardoor het netwerk transparant wordt. Qua prestaties kan Ethereum een ​​kapitaalbeweging in ongeveer 16 seconden bevestigen. De blockchain kan maximaal 15 transacties per seconde schalen, wat veel minder is dan andere slimme contractprotocollen, maar ik zal later ingaan op wat ze van plan zijn dit te verhogen.

Nu je weet wat Ethereum eigenlijk is, zal ik in het volgende deel van mijn Ethereum-prijsvoorspelling 2020 het belang bespreken van het voorzichtig gebruiken van prijsvoorspellingsgidsen.

Waarschuwing prijsvoorspelling

Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om snel te praten over een aantal zaken waarmee u rekening moet houden bij het lezen van de prijsvoorspelling van iemand anders. In werkelijkheid kan niemand de toekomst van Ethereum voorspellen. Terwijl sommige mensen voorspellingen goed krijgen, zijn er anderen die het verkeerd hebben. Geen enkele voorspelling is ooit gegarandeerd, want als het uitkomt, zouden we allemaal heel rijk en welvarend zijn! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd uw eigen onafhankelijke onderzoek doet en nooit investeert alleen omdat u van het geluid van een prijsvoorspelling houdt.

De markt voor cryptocurrency is een van de meest volatiele industrieën ter wereld, waarbij de prijzen vaak zonder duidelijke reden op en neer gaan. Bij het analyseren van prijsvoorspellingen denk ik echter dat de belangrijkste dingen om te overwegen echte gebeurtenissen zijn.

Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, regelgeving, toekomstige ontwikkelingen, verbeterde technologieën en partnerschappen. Aan de andere kant gebruiken andere mensen liever grafiekanalyse om de toekomst te voorspellen, dus het is aan jou op welke methode je liever vertrouwt.

Ethereum toekomst

De hele cryptowereld staat aan de vooravond van een volledige berenmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door ongebreidelde inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Federal Reserve. Beleggers verkopen risicovolle activa en beleggen in stabielere markten. Cryptocurrencies worden nog steeds als zeer riskant gezien, vandaar de uitverkoop. Het algorithm ziet nog wat groen voor 2023, wat je misschien nu ook al wel aan de ETH koers euro kunt zien, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit wordt weerspiegeld in onze prognoses voor 2023. Voor nu moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen omkeren.

Wat is Ethereum?
Schuiven naar boven